Főoldal Ajánló INTRO Fesztivál – modern mûvészeti összefogás

INTRO Fesztivál – modern mûvészeti összefogás

E-mail Nyomtatás PDF
Az INTRO Fesztivál (december 1-9.
Az INTRO Fesztivál (december 1-9.) egy nagyszabású, a fõváros legfontosabb kortárs és modern mûvészeti-szakmai "bástyáit" bevonó nemzetközi összmûvészeti fesztivál, amelyet a Millenáris Parkban decemberben megnyíló Jövõ Háza kiállítást megelõzõ idõszak egyik legnagyobb eseményének tekintenek a szervezõk.
A Fesztivál egyszerre több helyen jelentkezik: a fõ helyszín a Millenáris Park, amelyhez a fesztivál teljes idõtartama alatt csatlakozik az A38 Hajó koncertekkel, a fesztivál nyitányakor a Trafó színházi elõadásokkal, záró hétvégéjén pedig a Mûcsarnok kiállításokkal és koncertekkel.

A négy helyszín különbözõ, s különbözõek lehetõségeik is, mégis mindannyian azt gondolják: egyik legfõbb feladatuk és felelõsségük, hogy a különbözõ mûvészeti ágak egymásra találásának és bemutatkozásának teret adjanak. A gazdag és sokrétû programkínálatot a Millenáris szervezõstábja állította össze a szakmai partnerintézményekkel közösen, szem elõtt tartva a modern mûvészetekre fókuszáló és ezekben élen járó partnerintézmények és a Millenáris kulturális arculata közötti párhuzamokat, témákat, az ebben rejlõ szakmai lehetõségeket.

A fesztivál a hétköznapi történésekbõl kiemelve, a kortárs kultúra ünnepévé szeretné tenni december elejét. Programjaival sokszínû szórakozást nyújt a fiatalok, a gyerekek és a családosok számára egyaránt. Az eseménysorozat egyik különlegessége, hogy a szatellit helyszínek széles sávú internetes összeköttetés révén élõ közvetítéses kapcsolatban lesznek egymással.

Az INTRO Fesztivál a Millenáris Parkban, az A38 Állóhajón, a Mûcsarnokban és a Trafóban látogatható december 1-9. között.
Módosítás dátuma: 2005. november 29. kedd  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 273 vendég böngészi