Főoldal pop-rock Idén végre megvalósul a "Kínai demokrácia"?

Idén végre megvalósul a "Kínai demokrácia"?

E-mail Nyomtatás PDF
TÍZ ÉVE KÉSZÜL.

 TÍZ ÉVE KÉSZÜL...
Többször felröppent: az új Guns N' Roses turnéra indul és kitûzték a megjelenés idejét, de az egyre inkább elszigetelõdõ megasztár eddig mindig visszavonta a bejelentést. Kilép-e valaha újra a nyilvánosság elé? Axl Rose Los Angeles-ben beszélt újságírók elõtt.
Rose sokszor ígérte az elmúlt tíz évben, hogy kijön az új album. Annyit elárult a zenei anyagról, hogy a korong "nagyon komplex lemez" lesz, megpróbál valami mást csinálni, mint eddig. A hangszerelést a Queen-éhez hasonlította, bár elismerte, hogy várhatóan sokan hiányolják majd az Axl Rose-tól, illetve a Guns N' Roses-tól megszokott hangzásvilágot.
A mûhelymunkáról megemlítette, hogy 32 dalon dolgoznak -azt nem mondta, hogy kikkel -, s ebbõl 26 már közel kész van, de a lemezre csak 13 kerül majd. A még mindig kételkedõknek néhány kedvenc számát nevesítette is: Better, There Was a Time és The Blues.
Az újságírók egykori gitárosához, Slash-hez fûzõdõ viszonyáról is faggatták Rose-t.
"Való igaz, hogy már vagy 10 éve nem beszéltünk egymással, de szeretem ezt a fickót, és mindig az akartam, hogy mindenki tudja, milyen nagyszerû volt" - jelentette ki Axl Rose.
Minden évben felröppen az új Guns N' Roses neve a legnagyobb fesztiválok szereplõi között, aztán nem történik semmi. Erre a felvetésre sokat sejtetõen mosolygott Rose csak annyit mondott: "meglátjuk mi történik majd".

Módosítás dátuma: 2006. január 23. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 134 vendég böngészi