Főoldal Média Panasz a már többször elmarasztalt Heti Hetes ellen

Panasz a már többször elmarasztalt Heti Hetes ellen

E-mail Nyomtatás PDF
Tisztelt Panaszbizottság!
A már számos alkalommal elmarasztalt Heti Hetes nevezetû , a "humor ellenzéki mûfaj" örökérvényû iratlan szabályát soha be nem tartó, és mindig kizárólagosan két párt (Mszp, Szdsz) érdekeit szolgáló mûsor, mely mûsor többek között közbenjárásomra keresztényellenességért, magyarokat sértõ megjegyzésekért ugyanúgy elmarasztalást kaptak, ahogyan a politikai befolyásoltság valamint Ombudsmani elmarasztalás részesévé is váltak, 2006. j
Tisztelt Panaszbizottság!
A már számos alkalommal elmarasztalt Heti Hetes nevezetû , a "humor ellenzéki mûfaj" örökérvényû iratlan szabályát soha be nem tartó, és mindig kizárólagosan két párt (Mszp, Szdsz) érdekeit szolgáló mûsor, mely mûsor többek között közbenjárásomra keresztényellenességért, magyarokat sértõ megjegyzésekért ugyanúgy elmarasztalást kaptak, ahogyan a politikai befolyásoltság valamint Ombudsmani elmarasztalás részesévé is váltak, 2006. január 22-én ismét a Médiatörvényt sértették meg a mûsor egész ideje alatt. Egyszer általam küldött panaszom nyomán a Heti Hetest elmarasztalta az ORTT, hiszen a hírfelolvasást követõen Jáksó Lászó , a mûsor vezetõje rendre nem jelöli meg a hír forrását, ami sérti a Médiatörvényt, ugyanis a hírforrás így nem ellenõrizhetõ, ami miatt a hír maga is manipulálhatóvá válhat, szándékosan pontatlanul átszerkeszthetõvé válik és vált már számos alkalommal.

Akkori panaszomra megszületett a Heti Hetes elmarasztalása, és felkérték a mûsor szerkesztõit, hogy a továbbiakban hagyjanak fel a jogsértõ magatartással. Azóta hónapok teltek el, a mûsor visszaélt törvénytelenül a nevemmel, amiért a Heti Hetes Ombudsmann-i elmarasztalást is kapott, ám mégsem szûnt meg a törvénytelen magatartás. Tekintettel arra, hogy véleménymûsorról van szó, nem foglalkozom azzal a ténnyel , miszerint még most sem az aktuális kormányt bírálják, hanem mintha még mindig Orbán VIktor lenne a kormányfõ, s a híreket manipulatív módon különös gonddal úgy válogatják össze, hogy azok unalmasan rendre "Orbán Viktor" -al kezdõdnek. Panaszomban szintén nem kívánok foglalkozni Gálvölgyi János és Hajós András válogatott magyarellenes, gúnyos kijelentéseivel, mely kijelentésekkel elõdeinkre, királyainkra a humor határain túllépve gúnyos és aljas megjegyzéseket tettek.

Panaszomat nyújtom be tehát, amiért már korábban elmarasztalták a Heti Hetest, és még mindig nem voltak hajlandóak a Médiatörvényben elõírtak szerint mûködtetni azt , azaz a hírfelolvasásokat követõen megadni a hírek forrását.

Kérem panaszom mielõbbi elbírálását és a mûsorral szembeni felszólítást, hogy a törvényeket tarsták be és hagyjanak fel a jogsértõ magatartással. Panaszom a törvénynek megfelelõen az RTL Klubnak mellékelve.

Üdvözlettel,
Skodacsek András
Budapest
1184
Hársfa u.28

Módosítás dátuma: 2006. január 24. kedd  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 166 vendég böngészi