Főoldal múzeum Magyar nagyasszonyok - Jagelló Izabella (Fotómédia)

Magyar nagyasszonyok - Jagelló Izabella (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF2015. január 26. - Az Élő múzeum-interpretációs programjainkon interaktív szituációkban a látogatók maguk is részeseivé válnak az időutazásnak, hiszen a beöltözött személyek életszerűen tárják fel előttük egy-egy korszak mindennapjait.

A módszer segít az iskolai oktatási anyag elmélyítésében és kiszélesítésben: sokszínűen villantjuk fel egy-egy korszak életmódját, nagy eseményeit, kiemelkedő személyiségeit és a hétköznapi emberek világát.


Nők, akik átlépték saját koruk korlátait. Életre kelnek a magyar történelem nagyasszonyai, akik egy férfiak által uralt világban úgy szőtték a politika szálait, hogy azt még az urak is nehezen bogozták ki. Hogyan érték el mindezt, és kik voltak ők valójában? Jöjjön és derítse ki személyesen!

Programjegy: 1500 Ft/fő, családi jegy: 3200 Ft.
BÉRLET-AKCIÓ – 9 alkalmas bérlet: 6000 Ft (ajándéktárgyat kap, aki mindegyiken részt vesz)

Időpont: minden hónap utolsó csütörtök 17:00-18:00

Következő alkalom:
Jagelló Izabella - 2015. 01. 29. 17:00

Az Élő Múzeum programokon előzetes regisztrációt követően lehet részt venni, jelentkezni a programot megelőző napon 16:00 óráig lehet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy a 06-1-327-77-49 telefonszámon.


 

Módosítás dátuma: 2015. január 26. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 370 vendég böngészi