Főoldal pop-rock Dal 2020 - Csúcsot döntött a jelentkezők száma (MTI)

Dal 2020 - Csúcsot döntött a jelentkezők száma (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. december 18. - Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a dalválasztó új évada februárban, amelyre rekordszámú produkció érkezett, több mint 500-an jelentkeztek - hangzott el szerdán az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! közös műsorában.
Az adásban elhangzott: Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője is a döntőbizottság tagja lesz Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző és Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója mellett.
Az énekesnő kiemelte: a Dal 2020 versenyére beérkezett produkciók között felülreprezentáltak a magyar nyelvű dalok. A dalverseny kiemelt célja, hogy több magyar nyelvű dal szülessen - tette hozzá.
A korábbi évekhez képest növekedett az érdeklődés a műsor iránt, csúcsot döntött a jelentkezők száma, 559 nevezés érkezett, ebből harmincat juttatott tovább a zsűri.
Vincze Lilla szerint az idei műsorban nagyobb hangsúlyt fektetnek a zene és az irodalom kapcsolatára, elhangzanak megzenésített irodalmi alkotások is.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 220 vendég böngészi