Főoldal pop-rock Cini számára csak a remény maradt - Istenhez könyörög az énekesnõ

Cini számára csak a remény maradt - Istenhez könyörög az énekesnõ

E-mail Nyomtatás PDF
Lassan egy éve már, hogy Zalatnay Sarolta megkezdte a bíróság által jogerõsen rámért három éves börtönbüntetésének letöltését.

 Lassan egy éve már, hogy Zalatnay Sarolta megkezdte a bíróság által jogerõsen rámért három éves börtönbüntetésének letöltését.
Cini az elsõ naptól kezdve nehezen bírta a rideg körülményeket: a sivár mindennapok miatt folyamatosan marcangolja magát, és elég gyakran eluralkodik rajta a depresszió. Noha idén nyáron hat nap "kimenõt" kapott a rácsok mögül, ez nemhogy segített volna rajta, hanem még inkább fokozta gondjait. Egyedül kislánya, Niki látogatja rendszeresen, barátainak legtöbbje elhagyta õt.
Legutóbb Aradszky László születésnapi köszöntõjét könnyezte meg. "Nagyon sajnáltam, hogy nem lehetek ott Vele, hiszen az egyik legjobb barátom. Õ és Delhusa Dzsoni az a két ember, aki kitartott mellettem: a többiek el is felejtették, hogy a világon vagyok" - nyilatkozta lemondóan Cini, aki a bent töltött napok alatt fokozatosan Isten felé fordult. "Mindennap arra kérem a jóistent, hogy irányítsa pozitívan azokat az embereket, akik a sorsomról dönthetnek" - mondta.
Saját bevallása szerint az istenbe vetett hite az egyetlen, ami jelenleg a lelket tartja benne. Mindenesetre kérvénye hamarosan Sólyom László államfõ elé kerül: azt azonban, hogy mi lesz a sorsa, csak az égiek tudják.
ma.hu

Módosítás dátuma: 2005. október 01. szombat  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 207 vendég böngészi