Főoldal pop-rock "Geszti új himnuszt akar" - nem csitul a vihar a Magyarország körül

"Geszti új himnuszt akar" - nem csitul a vihar a Magyarország körül

E-mail Nyomtatás PDF
Továbbra is nagy indulatokat kavar a Geszti Péter szövegével, Oláh Ibolya elõadásában ismertté vált Magyarország címû nóta.

 Továbbra is nagy indulatokat kavar a Geszti Péter szövegével, Oláh Ibolya elõadásában ismertté vált Magyarország címû nóta.
Legutóbb a különcségérõl ismert Nagy Kriszta "Tereskova" intézett kirohanást a dal ellen: hazugnak és képmutatónak nevezte a szövegét. Ez azonban csak a kezdet volt: most már bizonyos politikai körökben is támadják a szerzeményt, mondván Geszti új himnuszt írt hazánk számára.
Péter, mikor meghallotta a feltételezést, meglehetõs indulatba jött. "Eléggé beteges gondolkodásmódra vall ilyesmit feltételezni" - nyilatkozta a szövegíró, aki persze ennek ellenére nem lepõdött meg a történteken. Elmondta: szinte borítékolni tudta, hogy egyesek (direkt vagy véletlen, nem tudni) félreértelmezik a dal mondandóját. "Pedig én csak az álmomat, a vágyaimat írtam le egy szebb Magyarországról" - fogalmazott Geszti Péter.
Egy dolog azonban mindentõl függetlenül biztos: a nóta töretlenül hódít, és nagyon sok Oláh Ibolya-rajongó várja már, hogy megjelenjen az énekesnõ új lemeze : ki tudja, talán épp emiatt a szám miatt...

Módosítás dátuma: 2005. október 01. szombat  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 157 vendég böngészi