Főoldal Kárpát-medence Sikerül az ellenzéknek elõrehoznia a választásokat?

Sikerül az ellenzéknek elõrehoznia a választásokat?

E-mail Nyomtatás PDF
Bárdos Gyula, a Magyar Koalíció Pártjának frakcióvezetõje:
Vladimír Meeiar, a HZDS elnöke derûlátó azzal kapcsolatban, hogy a parlament második olvasatba utalja a választási ciklus lerövidítését célzó tervezetet.
Bárdos Gyula, a Magyar Koalíció Pártjának frakcióvezetõje:
Vladimír Meeiar, a HZDS elnöke derûlátó azzal kapcsolatban, hogy a parlament második olvasatba utalja a választási ciklus lerövidítését célzó tervezetet. Optimizmusa abból fakad, hogy ehhez csak a jelenlévõk többségének kell igennel szavaznia, de a harmadik olvasatban, a végleges elfogadáshoz már 90 voks kell. Nem valószínû, hogy az ellenzéknek sikerül elérnie célját. Mi nem szavazzuk meg a javaslatot.
Az MKP korábban azt hangoztatta, a parlamentben kialakult helyzetre a legjobb megoldás az elõrehozott választás. Duray Miklós pedig azután, hogy a párt már nem szorgalmazta ezt, egy tévémûsorban azt mondta, meg kellene szavazni az errõl szóló törvényt. Az MKP frakciója egységes e kérdésben?
Egyes személyek magatartásával elõre nem kívánok foglalkozni, várjuk meg a voksolás eredményét. A frakcióban megbeszéltük, hogy részt veszünk a szavazáson, de nem támogatjuk a tervezetet. (sza)

Módosítás dátuma: 2005. november 07. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 79 vendég böngészi