Főoldal Hírek
Hírek

Ismét megrendezik az Ősök napját Bugacon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. augusztus 6. - Lovas és gyalogos seregszemle, hagyományőrző csatabemutató, íjászversenyek, koncertek, családi események, összesen ötvenöt nagyobb programelem várja a látogatókat augusztus 13. és 15. között Bugacon a 6. Ősök napján, a Kárpát-medencei magyarság legnagyobb hagyományőrző ünnepén.

Bővebben...
 

Seregszemlével, kiállításokkal és tudományos előadásokkal is emlékeznek a magyar ősökre Bugacon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kecskemét, 2021. július 28. - A Kárpát-medencei magyar hagyományőrzők legnagyobb lovas és gyalogos felvonulásával, régészeti és antropológiai kiállításokkal, tudományos előadásokkal és koncertekkel is várják az érdeklődőket augusztus 13. és 15. között Bugacon az Ősök napján - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bővebben...
 

Szili Katalin: a magyarság egységes nemzetté vált az elmúlt tíz év nemzetpolitikájának köszönhetően (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest/London, 2021. június 5. - "A magyarság egységes nemzetté vált az elmúlt tíz év nemzetpolitikájának köszönhetően; nem szabad hagyni, hogy bárki "szétrombolja" - mondta a Londonban tartózkodó Szili Katalin, a határon túli autonómiaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott az MTI-nek.

Bővebben...
 

Time: egy baloldali összeesküvés mentette meg a 2020-as amerikai elnökválasztást és a demokráciát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2021. február 9. - A novemberi amerikai elnökválasztást megelőzően egy baloldali összeesküvés bontakozott ki a színfalak mögött, amelyben "nagyhatalmú emberek iparágakon és ideológiákon átnyúló közös munkálkodása" zajlott azért, hogy befolyásolják a közfelfogást, megváltoztassák a szabályokat és a törvényeket, irányítsák a média tudósításait és ellenőrizzék az információ áramlását - írja cikkében a Time magazin online kiadása.

Bővebben...
 

Tőkés László fogta az Európai Bizottság alelnökét, és belekalapálta a földbe (foter)

E-mail Nyomtatás PDF


2021. január 28. - Cinikusnak és szégyenteljesnek nevezte az Európai Bizottság döntését, amivel lesöpörték az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést.

Bővebben...
 


4. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 156 vendég böngészi