Főoldal Hírek
Hírek

Semjén: meg kell őrizni a világ magyarságát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2018. március 12. - A magyar megmaradás fundamentuma, hogy nemcsak az anyaországi magyarságot kell megőrizni, hanem a Kárpát-medencei magyarságot, a világ magyarságát is - jelentette ki a miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten, a Magyar Nemzeti Kereskedőház által másodszorra megszervezett Kárpát-medencei Gazdasági Kiállítás és Konferencia nevű rendezvényen.

Bővebben...
 

Tematikus programokkal várja idén a Soproni Ünnepi Hetek sorozata a közönséget (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2018. március 2. - Tematikus hetekkel és megújult műsortervvel várja a közönséget idén a Soproni Ünnepi Hetek sorozata a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban és a város számos pontján június 8. és július 15. között - hangzott le a rendezvényről tartott pénteki budapesti sajtótájékoztatón.

Módosítás dátuma: 2018. március 02. péntek Bővebben...
 

Kövér László: soha ne feledjük az elcsatolt településeket! (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Somoskőújfalu, 2018. február 18. - A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 94. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun.

Bővebben...
 

Corvin-lánc kitüntetéseket adott át Áder János a Parlamentben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2018. február 12. - Orbán Viktor miniszterelnök (j6), Áder János köztársasági elnök (b7) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b),

valamint a Magyar Corvin-lánc Testület tagjai, Sir George Radda biokémikus (b2), Martonyi János korábbi külügyminiszter (b3), Sótonyi Péter orvos akadémikusnak (b4), Maróth Miklós orientalista akadémikus, Huszti Péter színművész (b6), Marton Éva operaénekes, Ritoók Zsigmond klasszikafilológus akadémikus (j5), Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke (j4), Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke (j2), Bor Zsolt lézerfizikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja (j) Jelenits István, piarista szerzetes, teológus, író (j3), miután a hat új tag átvette a Magyar Corvin-lánc kitüntetést az Országház Vadásztermében 2018. február 12-én.

Módosítás dátuma: 2018. február 12. hétfő Bővebben...
 

A „Hazatért falu” (felvidek.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2017.12.18. - Somoskőújfalu visszacsatolásának rövid története

Bővebben...
 


10. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 238 vendég böngészi