Főoldal múzeum
Múzeum

Magyar nagyasszonyok - Jagelló Izabella (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF2015. január 26. - Az Élő múzeum-interpretációs programjainkon interaktív szituációkban a látogatók maguk is részeseivé válnak az időutazásnak, hiszen a beöltözött személyek életszerűen tárják fel előttük egy-egy korszak mindennapjait.

Módosítás dátuma: 2015. január 26. hétfő Bővebben...
 

Kultúr-szabaduló szoba és láthatatlan kiállítás is lesz Sopronban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014. június 20. – A Zene fogságában címmel Liszt Ferenc zeneszerző titkait kutathatják a Múzeumok éjszakáján az érdeklődők a Soproni Múzeum új kiállítóterében, a Liszt-szalonban, ahol láthatatlan kiállítást is rendeznek - tájékoztatta a múzeum kommunikációs munkatársa az MTI-t.

Bővebben...
 

Magyarország visszaszerezte a Seuso-kincset (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2014. március 26. - Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Orbán Viktor, hogy a hétvégén visszakaptuk a Magyarországról származó római kori Seuso-kincs felét.

Bővebben...
 

Mollay emlékkonferencia Sopronban

E-mail Nyomtatás PDF

Emlékkonferencia prof. dr. Mollay Károly, Sopron város díszpolgára, a Soproni Szemle főszerkesztője születésének századik évfordulója tiszteletére


Bővebben...
 

Átadták a felújított tiszavasvári múzeumot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Tiszavasvári, 2013. június 16. - Látványraktárral, interaktív kémiai laborral is gazdagodott a hazai és uniós támogatás segítségével felújított tiszavasvári Vasvári Pál Múzeum; a beruházás ünnepélyes átadását vasárnap tartották Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban.

Bővebben...
 


1. oldal / 5

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 266 vendég böngészi