Főoldal tárlat
Tárlat

Golgota - Letakarták a festményt a debreceni Déri Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. augusztus 31. - Letakarták Munkácsy Mihály Golgota című festményét a debreceni Déri Múzeumban hétfőn, a tulajdonos Pákh Imre ugyanis megtiltotta a kép további nyilvános bemutatását - közölte a múzeum az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 31. hétfő Bővebben...
 

Pákh Imre: egy hónapon belül lezárulhatnak a tárgyalások a Golgotáról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Debrecen, 2015. május 12. - Több mint tíz éve vártuk ezt a jó hírt - reagált a Krisztus Pilátus előtt című Munkácsy-kép megvásárlására és Debrecenbe érkezésére Pákh Imre, a Golgota tulajdonosa, akit az MTI New Yorkban ért el kedden.

Módosítás dátuma: 2015. május 12. kedd Bővebben...
 

ef. Zámbó, fe Lugossy és Wahorn képei a berlini magyar nagykövetségen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Berlin, 2015. április 28. - Ef. Zámbó István, feLugossy László és Wahorn András festményeiből nyílt kiállítás kedden a berlini magyar nagykövetségen.

Bővebben...
 

Bokotej András kárpátaljai üvegművész alkotásaiból nyílik kiállítás (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 11. - Bokotej András kárpátaljai üvegművész színes üvegtálait és üvegszobrait mutatja be az a kiállítás, amely Az idővonalak kereszteződése címmel szerdán nyílik Budapesten a Forrás Galériában a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-haza Galéria eseménysorozatának keretében.

Bővebben...
 

Velencei Biennále - Bemutatták a Magyarországot képviselő képzőművészeti projektet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. március 27. - Jó ütemben, a terveknek megfelelően haladnak a május 7-én nyíló velencei képzőművészeti biennálén Magyarországot képviselő projekt munkálatai - közölte Balatoni Monika nemzeti biztos, aki az alkotókkal, Cseke Szilárd művésszel és German Kinga kurátorral közösen pénteken mutatta be Budapesten a Fenntartható identitások című alkotást.

Bővebben...
 


2. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 713 vendég böngészi