Főoldal könyv
Könyv

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál sajtótájékoztatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. április 17. - Zentai Péter László, a magyar könyvvásár és a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója (b) beszél az április 18-21. között megrendezésre kerülő XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál sajtótájékoztatóján a Millenárison 2013. április 17-én.

Módosítás dátuma: 2013. április 17. szerda Bővebben...
 

Tovább csökkent a magyar könyvforgalom (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. március 12. - Folytatódott 2012-ben a hazai könyvpiac zsugorodása: tavaly 58,02 milliárd forint volt az éves könyvforgalom, ami az előző évhez képest 2,52 százalékos csökkenést jelent. A könyvpiacon a legnagyobb, 5,88 százalékos visszaesést a szépirodalmi, illetve fikciós művek szenvedték el - közölte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) kedden az MTI-vel.

Bővebben...
 

A fiatalok negyede sosem olvas könyvet (piacesprofit.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 19. - Ritkán kerül a fiatalok kezébe könyv: mindössze 7 százalékuk olvas naponta, további 16 százalékuk heti rendszerességgel. Lassan terjednek az e-könyv olvasók is, a papíralapú termékeknek még bőven van helyük a piacon.

Bővebben...
 

Minden gyerek kapjon könyvet február 14-én (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 10. - Budapest - Közösségi programot kezdeményez az országban a Magyar Gyermekirodalmi Intézet: a Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Bookgiving Day) keretében a szervezők arra kérik a felnőtteket, hogy február 14-én ajándékozzanak a környezetükben élő gyerekeknek egy-egy könyvet, így növelve az olvasás szeretetét a fiatalabb korosztály körében.
   

Bővebben...
 

Szemadám György festőművész két könyvét mutatják be a Forrás Galériában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 21. - Budapest - Szemadám György Munkácsy-díjas festőművésznek, a Magyar Művészeti Akadémia tagjának két könyvét is bemutatják csütörtökön este Budapesten.

Bővebben...
 


6. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 164 vendég böngészi