Főoldal Média
Média

Megtiltaná a brit kormány, hogy külföldi államok brit sajtótermékekben szerezzenek részesedést (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

London, 2024. március 13. - Megtiltaná a brit kormány, hogy külföldi kormányok brit sajtótermékekben ellenőrző részesedést vásároljanak.

Bővebben...
 

Az EP új szabályokat szavazott meg a sajtószabadság és az újságírók védelmében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Strasbourg, 2024. március 13. - Az Európai Parlament szerdán új, a sajtószabadság megerősítését célzó európai uniós jogszabályt fogadott el, amely a média függetlenségének védelmére kötelezi a tagállamokat, és tiltja a szerkesztői döntések befolyásolásának minden formáját.

Bővebben...
 

Vége az újságírásnak, ha a mesterséges intelligencián múlik (index.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

 

2024. február 28. - Szöget üthet a média koporsójába, de legalábbis alapjaiban változtathatja meg az újságírás fogalmát és a médiafogyasztás módját az AI.

Bővebben...
 

NMHH: az egyik legnépszerűbb internetezési forma a közösségi média (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2023. május 30.- Az egyik legnépszerűbb netezési forma a közösségi média; naponta átlag egy órát töltenek a felhasználók a Facebookon, de negyedórát sem fordítanak arra, hogy valamilyen híroldalon vagy azon oldalak applikációin keresztül tájékozódjanak - derült ki abból a friss kutatásból, amelynek eredményeit az NMHH Kommunikációs Igazgatóság kedden küldte el az MTI-nek.

Bővebben...
 

A Dunán volt a legnagyobb nézettség szilveszterkor (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2023. január 6. - A Duna televízió lett a nézettségi verseny győztese a 2022-es esztendő utolsó napján. A Csináljuk a fesztivált! szilveszteri fordulója, amely a legnagyobb bulislágereket vonultatta fel, a fiatal, 18-49 éves korosztályban a legnépszerűbb televíziós tartalom lett.

Bővebben...
 


1. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 81 vendég böngészi