Főoldal Média
Média

KTK: közérdek a print médiakultúra megmentése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2018. december 5. - Közérdek fűződik Magyarországon a print médiakultúra megmentéséhez - hangsúlyozta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azzal kapcsolatban, hogy a kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány irányításszerzését az Opus Press, az Echo TV, a New Wave Media Group és a Magyar Idők Kiadó felett.

Bővebben...
 

Egy "Soros-szervezet" próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2018. augusztus 4. - Megint egy "Soros-szervezet" próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe - közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel, a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nevű szervezet nyilatkozatára reagálva.

Bővebben...
 

A Facebook szerint felhasználói ezentúl jobban kézben tarthatják saját adataik ellenőrzését (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2018. március 28. - A Facebook-felhasználók ezentúl jobban kézben tarthatják saját adataik ellenőrzését - közölte a közösségi oldalt működtető vállalt két alelnöke, akik egy sor intézkedést jelentettek  be.

Bővebben...
 

Európai Bizottság: a Facebook és a Twitter működése nem felel meg az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, 2018. február 15. - Történtek előrelépések, a vizsgált közösségi médiavállalatok közül kettő, a Facebook és a Twitter működése azonban továbbra sem felel meg teljes mértékben az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak - közölte csütörtökön az Európai Bizottság.

Bővebben...
 

Elindította magyar nyelvű hírszolgálatát a szlovák közszolgálati hírügynökség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Pozsony, 2018. február 13. - Elindította februártól magyar nyelvű hírszolgálatát a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség - közölte a hírügynökség kedden.

Bővebben...
 


8. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 361 vendég böngészi