Főoldal Modellvilág
Modellvilág

Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. szeptember 22. - Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól.
A híresség kedden húgával együtt érkezett a távol-keleti országba, de Paris Hiltont a hatóságok feltartóztatták, kikérdezték, majd arra kérték, hogy maradjon a Narita repülőtér szállodájában, hogy szerdán további kérdésekre tudjon felelni.

Bővebben...
 

A nagyváradi Bereczki Evelyn lett az Erdély Arca 2010 királynője (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. szeptember 12. - Királynőt választottunk, immár harmadszor. Pénteken este a Vigadó Művelődési Ház színpadát az Erdély Arca szépségverseny döntős lányai vették birtokba.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 12. vasárnap Bővebben...
 

Erdély Arca 2010 – Kiválasztották a legszebb tizenkettőt (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. szeptember 02. -  Szeptember elsején egy egész napos válogatáson vettek részt azok a hölgyek, akik a www.erdelyarca.ro honlapra feltöltötték adatlapjukat, és hat fordulón át sikerült versenyben maradniuk.

Bővebben...
 

Úttörők vagy bohócok? (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. augusztus 29. - Prada, Gucci, Dior, Versace és még sorolhatnánk...világmárkák, amelyekről mindenki hallott. Olyan divatdiktátorok agyából pattantak ki, akik furcsábbnál furcsább kreációkat dobnak piacra egyetlen ceruzavonással. Valóban ilyen egyszerű volna? Csak egy bolond ötlet kell ahhoz, hogy valaki híres divattervező legyen?

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 30. hétfő Bővebben...
 

Forrónadrág, neked mit mond? (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. július 27. - A minap olvasgatva egy érdekes ruhadarabbal találkoztam, ez pedig a forrónadrág volt. Meglepődtem a nevén, s elgondolkodtam miért is hívják így.

Módosítás dátuma: 2010. július 27. kedd Bővebben...
 


10. oldal / 33

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 202 vendég böngészi