Főoldal film
Film

Szász János filmje nyerte a fődíjat a Karlovy Vary-i fesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Prága, 2013. július 6. - Szász János A nagy füzet című alkotása nyerte szombaton a fődíjat, a Kristály Glóbuszt a Karlovy Varyban rendezett nemzetközi filmfesztiválon.

Bővebben...
 

Magyar filmesek munkáiból rendeznek vetítéssorozatot Washingtonban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. június 25. - Forgách Péter Hunky Blues - Az Amerikai Álom című alkotásával kezdődik június 29-én Washingtonban a Magyarország, hősök és mítoszok: a bevándorlók élményei és a művész szeme című vetítéssorozat, amely a Smithsonian Folklife Fesztiválhoz kapcsolódva mutat be válogatást világhírű magyar filmesek munkáiból.

Bővebben...
 

Tizenöt ismeretterjesztő film kapott 106 millió forintot a médiatanácstól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 12. - Tizenöt nyertesnek nyújt összesen 106 millió forint támogatást ismeretterjesztő film készítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa - közölte a testület tagja szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kortárs magyar filmválogatást vetítenek júniusban Brazíliában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 11. - Moszkva tér Generáció - Kortárs magyar filmek címmel 16 magyar mozifilmet vetítenek júniusban három brazil nagyvárosban.

Bővebben...
 

Olasz Oscar-díjasok felhívása az európai kultúráért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Róma, 2013. június 5. - Nyílt levélben fordultak Enrico Letta olasz kormányfőhöz az olasz filmvilág képviselői, akik azt kérik, hogy a kultúra és audiovizuális szektor ne legyen része az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi egyezménynek.

Bővebben...
 


10. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 265 vendég böngészi