Főoldal muzsika
Muzsika

Eszterházi Vigasságok jövőre 50 koncerttel és neves fellépőkkel (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. november 12. - Több mint ötven koncerten a komolyzene, az opera és a dzsessz neves hazai és nemzetközi előadói lépnek fel 2013. május 31. és szeptember 15. között az Eszterházi Vigasságok elnevezésű rendezvénysorozaton Fertőd-Eszterházán.

Módosítás dátuma: 2012. november 12. hétfő Bővebben...
 

Kamaraopera-fesztivált rendeznek Egerben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 6.- kedd - Kamaraopera-fesztivált rendeznek Egerben november 9. és 11. között, a hagyományteremtő céllal szervezett kulturális eseménnyel a szervezők a jövőben kapcsolódni kívánnak a Miskolci Operafesztivál programjához.

Bővebben...
 

Átadják a Liszt Ferenc Nemzetközi Hanglemezdíjat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 20. - Hétfőn délután, Liszt Ferenc születésének évfordulóján nyújtják át a 37. Liszt Ferenc Nemzetközi Hanglemezdíj pályázat elismeréseit. A nagydíjat az idén az amerikai Richard és John Contiguglia zongoraduó operaátiratokat tartalmazó korongja nyerte.

Bővebben...
 

Gőz László: március elejére készül el a BMC, az új magyar zenei központ (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 9. - Fiatal muzsikusoknak, alkotók képzésének és a Nemzetközi Eötvös Intézetnek is helyet ad a Mátyás utcában márciusra elkészülő Budapest Music Center (BMC), az új magyar zenei központ. A mintegy 2,5 milliárd forintos magánberuházáshoz a kormányzat 500 millió forinttal járul hozzá.

Bővebben...
 

A Pro Cultura Hungarica díjas Furija Mijako a magyar zenei nevelésről tart előadást (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 2. - A magyar zenei nevelésről, közelebbről Apagyi Mária híres, kreatív zongoraoktatási módszereiről tart előadást Nagaszakiban csütörtökön a Pro Cultura Hungarica díjjal elismert Furija Mijako japán karnagy.


Bővebben...
 


24. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 247 vendég böngészi