Főoldal muzsika
Muzsika

Hétfőn kezdődik az 51. gučai trombitafesztivál (Vajdasagma.info)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. augusztus 7. - A fesztiválzászló felvonásával, a környező hegyoldalakban elhelyezett mozsárágyúk díszlövésével holnap 10 órakor Guča központjában megkezdődik az 51. trombitafesztivál, a világban mind ismertebbé és népszerűbbé váló hamisítatlan balkáni zenei attrakció.

Bővebben...
 

Réthelyi kihagyta Orbánt az Operából (Index/MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. június 1. - Később lesz döntés az Operaház főigazgatójának személyéről – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium sajtóirodája szerdán este.

Bővebben...
 

Horváth Ádám az operaház új főigazgatója (Index)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. június 1. - Tavaly szeptemberben nevezte ki Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az operaház miniszteri biztosának, most az öt jelölt közül őt választotta a szakmai bizottság.

Bővebben...
 

Lajkó Félix Nagyváradon koncertezett (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. október 1. - Lajkó Félix Brasnyó Antal kíséretében lépett fel tegnap este Nagyváradon, a Moszkva Kávézó „színpadán”. A régi Tempo klub felújításra váró nagytermében megteltek a széksorok, és az állóhelyek is – a későn, vagyis pontosan érkezőknek ugyanis már nem jutott ülőhely.

Bővebben...
 

Horváth: nem tisztogatni jöttem az Operába (mr1-180 perc)

E-mail Nyomtatás PDF


2010.09.09. - Az Operaház gazdasági, pénzügyi helyzetét egy hamarosan felálló 8-10 tagú bizottság vizsgálja majd át, amely ezek után javaslatot tesz a szaktárcának a legfontosabb teendőkről - jelentette be Horváth Ádám, az Operaház miniszteri biztosa a 180 percben.

Bővebben...
 


25. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 227 vendég böngészi