Főoldal muzsika
Muzsika

Két fesztivállal kezdi az évadot a Filharmónia Magyarország (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. szeptember 17. - Két fesztivállal kezdi az évadot a Filharmónia Magyarország. A pécsi ZeneSzüret szeptember 28-tól a Verdi bicentenáriumot, a Korunk Zenéje több helyszínes fővárosi sorozat október 1-jétől szintén évfordulós zeneszerzők munkásságát állítja a középpontba.

Bővebben...
 

Halász Péter karmester: megtiszteltetés az Operaházban dolgozni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. szeptember 16. - Megtiszteltetés és szerte Európában rangot ad a Magyar Állami Operaházban dolgozni - mondta az MTI-nek Halász Péter karmester, a dalszínház megbízott főzeneigazgatója, aki új tisztségében a hétfői évadnyitón mutatkozik be hivatalosan a társulatnak.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 16. hétfő Bővebben...
 

Fischer Ádám nagy sikere Kismartonban a Haydn-napok nyitókoncertjén (MTI/APA)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest/Kismarton, 2013. szeptember 6. -  Hatalmas lelkesedéssel fogadták a Haydn-muzsika rajongói csütörtök este az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar koncertjét, Fischer Ádám vezényletével, amely megnyitotta az idén különlegesen hosszú, szeptember 22-én záruló 25. kismartoni Haydn-napokat az Esterházy-kastélyban.

Bővebben...
 

A Wagner-évforduló jegyében indítja az évadot a Savaria Szimfonikus Zenekar (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szombathely, 2013. szeptember 6. - Richard Wagner születésének 200. évfordulója jegyében indítja a következő évadot a szombathelyi Savaria Szimfonikus Zenekar, amelyet a szeptember 20-i előadáson Vásáry Tamás vezényel majd a Bartók Teremben - hangzott el a zenekar évadnyitó sajtótájékoztatóján pénteken.

Bővebben...
 

Visszatér a Zeneakadémiára és új helyszínt avat a MÁV Szimfonikus Zenekar (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. szeptember 5. - Visszatér idén a Zeneakadémiára két hagyományos bérletsorozatával a MÁV Szimfonikus Zenekar,a mesterbérlet hangversenyeit továbbra is a Művészetek Palotájában rendezi az együttes.

Bővebben...
 


12. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi