Főoldal tánc
Tánc

A magyar és a nemzetközi táncélet kiválóságait vonultatja fel az idei Budapest Táncfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. január 14. - A magyar táncélet kiválóságai mellett a kortárs táncvilág egyik legmeghatározóbb társulata, a Nederlands Dans Theater 2, a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Scottish Dance Theatre és a spanyol La Veronal is fellép február 18. és március 1. között a Budapest Táncfesztiválon, amelynek keretében budapesti bemutató, koprodukciópremier, gálaest és tánctörténeti előadás is várja az érdeklődőket.

Bővebben...
 

Eb-negyedik lett a László-Páli táncpáros (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 27. - A László Csaba-Páli Viktória táncpáros negyedik lett a spanyolországi Cambrils városában rendezett profi standard Európa-bajnokságon.

Bővebben...
 

Japán turnéra készül a Magyar Nemzeti Táncegyüttes (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2016. január 13. - Japánba indul turnézni a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, amely február elejétől március közepéig harmincszor fog színpadra lépni a kelet-ázsiai ország nagyvárosaiban.

Bővebben...
 

Huszonnyolc koreográfia mutatkozik be az idei SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. január 10. - Huszonnyolc versenyprodukcióval várja az érdeklődőket az Orkesztika Alapítvány 17. évadát ünneplő SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztiválja január 13. és 17. között a MU Színházban.

Bővebben...
 

Huszonnégy produkció a 11. Magyar Táncfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2015. május 28. – Huszonnégy produkció szerepel a Magyar Táncfesztivál programjában, amelyet tizenegyedik alkalommal rendeznek Győrött június 15. és 21. között – hangzott el a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón csütörtökön a Győr-Moson-Soproni megyeszékhelyen.

Bővebben...
 


1. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 137 vendég böngészi