Főoldal Modellvilág Nyusziválogatás döntõse

Nyusziválogatás döntõse

E-mail Nyomtatás PDF
2002.
2002. augusztus 8.

A nagy múltú erotikus férfimagazin idei Playmate versenyére több mint kétszáz hölgy küldte el jelentkezését. A szeptemberi döntõn tizenkét lány vesz részt, akik között ott van a kapuvári Nagy Éva is. Bûvös paraméterei : 88–63–87. Érdekesség, hogy a tizenkét lány közül neki van egyedül rövid haja.

A Playboy az idén elõször rendezi meg „nyuszilánykeresõ" versenyét, s a zsûri által legvonzóbbnak talált szépség mûvészi aktképeit a lap hasábjain is bemutatják. A 2002-es gyõztes, amellett, hogy a novemberi szám címlapjára kerül, egy négy és fél millió forint értékû Mini Cooper típusú személyautó tulajdonosa, s az autógyár hazai háziasszonya lesz.

A kapuvári Nagy Évának júniusban barátai mutatták meg az újság felhívását, s megkérdezték tõle, mit szólna hozzá, ha beneveznék. A 24 éves lány – akit megválasztottak korábban a Rábaköz és Kapuvár szépének is – beleegyezett, így másnap már postára is adták az önéletrajzát, valamint az egész alakos fényképét és a portréját tartalmazó borítékot. A lapnál hatvan lányt választottak ki az elõdöntõbe, melybe meglepetésére Éva is bekerült.

A kapuvári lány a gimnázium után mérlegképes könyvelõnek tanult, s azóta egy bankban dolgozik. Mint mondja, a családja vegyes érzelmekkel fogadta a jelentkezését, különösen az édesanyja idegenkedett a dologtól. Barátja sem lelkesedett az ötlettõl, de végül sikerült õket meggyõznie, hogy a magazin fotói nívósak és mûvésziek. A munkahelyén maximálisan támogatják, ott semmilyen ellenérzést nem tapasztalt sem a kollégái, sem pedig fõnöke részérõl.

Diszkrét fotók

A válogatás aztán tovább folytatódott, s Éva egyszer csak már a döntõs tizenkét lány között találta magát. A próbafotók a múlt héten készültek el. A bankos kisasszony tartott tõle, hogy a ruhákkal együtt vajon a gátlásait is le tudja-e vetkõzni, de a profi fotósnak köszönhetõen ez meglepõen hamar sikerült neki, aggályai néhány perc alatt szertefoszlottak. A digitális kamerával készült képeket diszkrétnek és gyönyörûnek találta.

Nagy Éva egyébként 170 centiméter magas, 50 kilogramm, a bûvös paraméterei pedig: 88–63–87. Érdekesség, hogy a tizenkét lány közül neki van egyedül rövid haja. A döntõsök között több táncos és modell lány akad, s jó páran mellmûtéten is átestek.

Semmi pénzért

A kapuvári hölgy semmi pénzért nem feküdne a kés alá, ha változtatni lehetne valamin, akkor azt kérné, hogy pár centivel magasabb legyen. Egyébként szerencsés alkat, nem kell rá odafigyelnie, hogy mit eszik, a tornázáshoz amúgy is lusta lenne, teszi hozzá mosolyogva.

Évi azt állítja, nem izgul a döntõ miatt, õ annak is nagyon örül, hogy a fõvárostól, a modellszakmától távol idáig eljutott. Ha a zsûri õt találná a legszebbnek, akkor sem szeretné, ha gyökeresen megváltozna az élete. Esze ágában sincs a fõvárosba költözni, s munkahelyétõl sem akar megválni. Különbözõ rendezvények háziasszonyi teendõit szívesen ellátná, de csak akkor, ha sikerül ezt összeegyeztetni a banki feladataival.

Választás szeptember végén



A nyuszis magazin tizenkét döntõs lánya közül szeptember 27-én választják ki azt, aki a novemberi címlapra kerül, de a többi lányt is bemutatják hónapról hónapra az újságban. Elõtte a TV 2-n is szerepelnek, akik közül a nézõk szavazatai alapján három közönségdíjas is kikerül. A zsûri a végsõ elbírálásnál a fotókat, a jelölttel folytatott beszélgetést, valamint a fürdõruhás, az utcai öltözetes és a „nyuszikosztümös" bemutatón nyújtott látványt veszi figyelembe. A tervek szerint egy olyan naptárt is kiadnak, melyen valamennyien rajta lesznek. A második helyezett lány egyébként közel egymillió forintos ékszert kap, a harmadik pedig egy utazással lesz gazdagabb.
Módosítás dátuma: 2005. november 13. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 89 vendég böngészi