Főoldal Modellvilág Forrónadrág, neked mit mond? (Erdély.ma)

Forrónadrág, neked mit mond? (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. július 27. - A minap olvasgatva egy érdekes ruhadarabbal találkoztam, ez pedig a forrónadrág volt. Meglepődtem a nevén, s elgondolkodtam miért is hívják így.

A válasz azonban roppant egyszerű: mivel a lehető legminibb nadrágtípus, ezért forró nyári napokon viselendő leginkább, de talán a férfiak gondolataira is utal ez a megnevezés, a szabadon hagyott csinos lábak láttán.
Lady Gaga vagy épp Katy Perry ruhatárában is előszeretettel felbukkanó darabokat nem csak a sztárokon látni idén nyáron. Ez a short bizony hódít országunkban is és az egész világon, ami nem csoda, hiszen figyelemfelkeltő, kényelmes, nőies és nagyon jól párosítható egyéb ruhadarabokkal. Hordható elegánsan, sportosan, vadul a mindennapokban, partykban, vagy rendezvényeken.

Ez persze csak attól függ, hogy mivel kombináljuk – saruval, balerinával, magassarkú cipővel vagy épp egy edzőcipővel. Az biztos, hogy az eredmény majdnem mindig ugyanaz lesz: az emberek szeme tuti megakad majd rajtunk!
A forrónadrágok csupán egy dologban hasonlítanak, mégpedig abban, hogy mind rövid. Ezen kívül eltérőek anyaguk (szatén, farmer, szövet, latex, bőr, stb), mintázatuk, színük vagy épp zsebszámuk miatt – már ha egyáltalán fér rájuk zseb. Lehetnek csípőig-, derékig érők vagy épp overall típusúak.

Részben túlzásnak találom egyes forrónadrágok szabását, amennyiben már-már fehérnemű nagyságra csökkennek. Véleményem szerint, nem az kellene legyen a cél, hogy minél többet megmutasson egy nő magából, ellenkezőleg. A rejtelmesség
sokkal jobban fokozza a kíváncsiságot és tiszteletet, mint a túlzott és meggondolatlan merészség. Így aztán arra szeretnék figyelmeztetni minden forrónadrágot kedvelő és viselő hölgyet, hogy ne essenek túlzásokba, vegyék figyeljenek a nadrág hosszára is. Nem szép ha a popsi félig kivillan...  Mihály Lilla

 

Módosítás dátuma: 2010. július 27. kedd  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 108 vendég böngészi