Főoldal Modellvilág A nagyváradi Bereczki Evelyn lett az Erdély Arca 2010 királynője (Erdély.ma)

A nagyváradi Bereczki Evelyn lett az Erdély Arca 2010 királynője (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. szeptember 12. - Királynőt választottunk, immár harmadszor. Pénteken este a Vigadó Művelődési Ház színpadát az Erdély Arca szépségverseny döntős lányai vették birtokba.

Erdély legszebb hölgyei mosollyal az arcukon, rendkívül magabiztosan, kicsattanó energiával vonultak végig a kifutón, a háromórás show végén pedig megkoronáztuk Erdély soron következő szépségét, aki innentől méltón viselheti szépségének és erdélyiségének koronáját.

Az Erdély Arca szépségverseny gálaestje, csakúgy mint minden évben, a verseny hivatalos himnuszával indult, a kézdivásárhelyi kimagasló tehetség, Deszke Ottília előadásában. A következő másodpercekben már ott is voltak a színpadon azok a királynő-jelöltek, akik több mint 700 lányból, hat fordulón keresztül jutottak el végső céljukhoz: hogy Erdély kiválasztottjaként távozzanak. A tíz napos táborozás alatt a döntős szépségek mindegyike határozottan vallotta, hogy a koronáért jött, és ezért képes mindent megtenni. Félkészültségüket több ízben is bizonyítaniuk kellett, először utcai-, majd fürdő- és estélyi ruhában álltak a nagyérdemű elé, sőt még arról is tanú bizonyságot tettek, hogy szépségükkel intelligenciájuk is vetekszik. Az átöltözések közti szünetekben sem unatkozhatott a teltházas közönség, hiszen Deszke Ottília dalai, a kézdivásárhelyi kangoo-csapat rövid, de annál dinamikusabb bemutatója és Zsók Levente poénjai töltötték ki az időt. Az összesítések, valamint a tizenkét tagú zsűri végső döntése után, Pál Pál Előd, az Erdély Arca idei moderátora pompás estélyi ruháikban szólította ismételten színpadra a tizenkét legszemrevalóbb erdélyi kisasszonyt.

A díjazás

Az est fénypontja a gabApró Szépségverseny partnereinek díjazásával kezdődött: elsőnek Sükösd Ede, az Ilu üzletlánc tulajdonosa nyújtott át minden lánynak egy ajándékcsomagot; a szépségverseny ügyeletes fotósai, Fekete Márton (www.fotozas.ro) és László Attila (www.dogyfotok.hu), valamint Máté Tamás, a magyar Cosmodels Modellügynökség fotósa, minden lánynak ingyen portfolió fotózást ajánlott fel. Mindezek mellett a táborázás alatt elkészültek azok a képek is, amelyek egy országosan megjelenő naptárba kerülnek majd be, a Shot and Go cég jóvoltából. Szintén a Cosmodels Modellügynökség felajánlásával talált gazdára négy szépészeti beavatkozás, egyenként 80.000 forint értékben; a díjakat Antal Tímea, Máté Erdélyi Borbála, Darvas Erika és Szathmári Imola vehették át.

A Cosmodels másik különdíját, egy wellness hétvégét 120.000 forint értékben, a csíkszeredai Szopos Krisztina vehet majd igénybe. További különdíjak követték egymást: a Hargita Gyöngye Rt. nyereményét, egy laptopot, a szintén csíkszeredai Nitu Tímea vihette haza; Gyerkó László szenátor 300 lej értékű könyvutalványát Antal Tímea kapta meg. A magyarországi Valkyr Kft. 50.000 forint értékű 2 személyes 5 fogásos vacsoráját Jánó Csilla fogyaszthatja el Budapesten a Michelin csillagos Costes étteremben. Kiemelt médiapartnerünk, a Profi Rádió különdíját, amely a nagysikerű Twilight Saga három első kötetét tartalmazta, a rádióinterjú során nyújtott kimagasló teljesítményéért Szopos Krisztinát illette. Szintén kiemelt médiapartnerünk, a Kovászna megyei legolvasottabb napilap hűséges olvasói idén is a Székely Hírmondó hasábjain szavazhattak kedvencükre. A Hírmondó Szépe kitűntetést egy évig a kézdivásárhelyi elismert kézilabdás, Mátis Henrietta viselheti.

A dobogósok

Végül, de nem utolsó sorban hadd nevesítsük dobogós szépségeinket. Erdély Arca második udvarhölgye 2010-ben a 17 éves nagyváradi Takács Krisztina lett, aki különleges arcával és kecses mozgásával bűvölte el a zsűrit. Krisztina négy napot tölthet majd a csoki fővárosában, Brüsszelben Sógor Csaba EP-képviselő jóvoltából. Az első udvarhölgynek járó díjat, csakúgy mint 2008-ban, idén is, a csíkszeredai Jánó Csilla kapta, aki gyönyőrű mosolyával és magabiztosságával kápráztatta el az ítészeket. Csilla Krisztinával együtt Brüsszelbe utazik, ahol ellátogathat a parlamentbe, megismerheti a várost és megkóstolhatja a helyi csokoládékülönlegességeket.

Az Erdély Arca szépségverseny idei királynője valószínűleg tapasztalatával tarolt. Dolgozott már Milánóban, de a Shanghai-i kifutók sem ismeretlenek számára. Ennek ellenére ő a természetben tölti minden szabad percét, és gyakorlatilag a sport az élete. Idei Királynőnket Bereczki Evelynnek hívják, és remélhetőleg szülővárosa, Nagyvárad büszke lesz arra, hogy még egy évig otthon tartja Erdély királynői koronáját. Evelyn nyolc napot tölthet el Cipruson másodmagával, a jövőre nézve pedig abban reménykedjünk, hogy Erdély Arca címét és hírét minél több helyre elviszi magával. Ménessy Kinga

 

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 12. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 337 vendég böngészi