Főoldal Sajtóarchívum Rock Club Zoltán Erika (Rock Club)

Zoltán Erika (Rock Club)

E-mail Nyomtatás PDF

1990.3. - A Rock Club szépe
Amikor arról kérdeztem a legszexisebbnek tartott magyar énekesnőt, hogy mit jelent számára a szépség, ezt válaszolta: „Nekem mindig egy szép női arc, vagy egy gyönyörű férfitest kattan be először."
- Kistini korodban te is figyelted a kialakuló nőiességedet?
- Igen. Odaálltam a tükör elé, és néztem, hogy mi mekkorát nőtt... Például: az orrom. Nézegettem a profilomat, hogy na, talán már nem fog tovább nőni, mert már elég nagy. Mindig aggódtam amiatt is, hogy vajon mekkora lesz a mellem, és vékony lesz-e a derekam. 14-15 éves koromig hasonlítgattam magam a kedvenceimhez, többek között Gina Lollobrigidához...
- Ki a férfiideálod?
- Ilyen soha nem volt A táncdalfesztiválokon Németh Jóskába voltam szerelmes, aki nem tipikus férfiszépség.
- Szeretsz öltözködni, kedveled a szép ruhákat?
- Már gyerekkoromban az volt az álmom, hogy egyszer majd rengeteg ruhám lesz. Egy őrült, öltözködős lány voltam, és a mai napig a ruhák bolondja vagyok. Nincs szívem megválni azoktól a ruháktól, amiket szeretek, vagy valami kellemes élmény fűz hozzájuk. Az esküvői ruhámat is őrzöm, de a koncertturnékon viselt fellépőruhákat is elteszem. Ezek szorosan hozzátartoznak az életemhez.
- Milyen volt a menyasszonyi ruhád?    
- Egy nagyon gyönyörű abroncsos, hosszú, fehér ruha, ami roppant kényelmetlen volt, mert szinte csak állni lehetett benne. A vacsorára már átöltöztem egy piros-fehér, térdig érő menyecskeruhába, amiben már jól tudtam táncolni.    
- Hogyan követed a divatot?
- Nézem a külföldi tévéadásokat, és az ottani utcákon a nőket. Nekem mindig egy lépéssel előbbre kell járnom. Mindig azok a ruháim sikerültek a legjobban, amiket én terveztem.
- Netán le is rajzolod ezeket?
- Pontosan! Így a legbiztosabb. Még az anyagokat is én választom ki.
- Melyek a kedvenc színeid?
- Télen a fekete, némi pirossal kombinálva. Színes ruhákat csak nyáron viselek.
- Miért fontos a test és a ruha harmóniája?
- Mert egy szép testet is elronthat egy rosszul kiválasztott ruha, viszont egy kevésbé mutatós nő is sokkal szebbnek néz ki, ha ügyesen öltözködik.
Már nem első alkalommal találkoztunk Erikával a Különlegességi Cukrászdában, de nem azért, hogy különleges csemegékkel tömjük tele magunkat. Az ok: a közelbe jár „edzésre".
- Az öltözködésen kívül legalább olyan fontos, hogy a test szépségét is megőrizzük, mert múlandó... Kitartó „testépítéssel", sporttal sokat tehetünk a testünk rugalmasságának megőrzéséért. Ez elsősorban akarat és elhatározás dolga. Nemcsak önmagát, de a világot is szebbnek látja az, aki edzi a testét. Felszabadultabban megy az utcán, jobb érzéssel vehet
föl egy szűk ruhát, ami kimutatja, hogy mi van alatta... LEJEGYEZTE: ZÉTÉNYI ZOLTÁN

Módosítás dátuma: 2010. november 12. péntek  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 275 vendég böngészi