Főoldal Sajtóarchívum PopExpressz DEBRECENI POPFESZTIVÁL (PopExpressz)

DEBRECENI POPFESZTIVÁL (PopExpressz)

E-mail Nyomtatás PDF


1991. január 1. – A Neoton szétválása óta még nem csitultak el a hullámok
Hatalmas sikert arattak a Hortobágyon, ám a közérzetük még mindig nem a régi.
Az ismerősen csengő MAG-NEOTON márkanevet olyan együttesek és előadók fémjelzik, mint a Napóleon Bld. és Zoltán Erika, és természetesen a Neoton Família. Ez utóbbi zenekar kettéválása óta még mindig nem csitultak el a hullámok, sőt, nemrég kaptuk a hírt arról, hogy perre került sor a névhasználat dolgában. Kíváncsian várjuk a döntést... Az új felállású Napóleonnak két csalogánya is van: Könczöl Szilvia és Bencsik Valéria. Szilvi két kevésbé sikeres próbálkozás után sztárzenekarban landolt. Ilonka a háttérben már jelen volt, de most időnként főszerepet is vállal, nem is sikertelenül. Zoltán Erika még a régi programját mutatta be, de a siker a régi, a megszokott volt. Két táncpartnerét ezúttal láthattuk utoljára vele táncolni.
A Neoton is szolgált újdonsággal: a fronton Szulák Andreát köszönthettük, aki óriási felelősséget vett vállaira. Szüksége lesz a közönség lelkes támogatására. Egy régi kedves ismerőst is láthattunk a színpadon, Pál Évát, a régi Neoton Família kedvelt Palikáját. Kívánjuk, hogy szóló karrierje sikeres legyen!
Hallhattunk egy nagyon biztató új hangot is, Pierrot-ét. A kissé elvarázsolt világról éneklő fiatalember egyéni színfoltja lesz a magyar popzenének.
–iz- FOTÓ:ZÉTÉNYI ZOLTÁN


Módosítás dátuma: 2010. december 22. szerda  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 119 vendég böngészi