Főoldal Sajtóarchívum PopExpressz Szupermodell (Popexpressz)

Szupermodell (Popexpressz)

E-mail Nyomtatás PDF

1991. Már csak egy ugrás az Angyalok városa és Niki készül, mert ő is esélyes
„Soha nem lehet tudni, melyik buszmegállóban, tengerparton vagy táncmulatságon tűnik fel a világ szupermodellje - állítja Eileen Ford, a verseny támogatója, és még azt is hozzáteszi: De az biztos, hogy mi meg akarjuk találni."
1991. június 9-e óta Magyarországnak is van már szupermodellje, Kallós Nicolette (19) előfelvételis főiskolai hallgató személyében. A Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségizett hölgyet az eredményhirdetés után kérdeztük:
PE: Milyen érzés szupermodellnek lenni?
K. N.: Egyelőre még nagy a zűrzavar bennem, hisz például fölborult az egész nyári programom. Július 3-án indulok Los Angeles-be a világdöntőre. Ott fogom ünnepelni a születésnapomat is. A verseny 11-én lesz.
PE: Hogy készülsz a döntőre?
K. N.: Elsősorban az „állóképességemet" igyekszem javítani tornával,      úszással, teniszezéssel. Járok szaunázni is, mert nagyon jót tesz a bőrnek. PE: Milyen a kedvenc ruhád?
K. N.: Az elegáns, sötét színű toaletteket viselem szívesen.
PE: Élményeidről beszámolsz majd a PE olvasóinak?
K. N.: Nagyon szívesen!
Sok sikert Nicolette, és jó nyaralást az őszi iskolaév előtt! Hölgyeim, pedig ne feledjék: önöket a buszmegállókban, a tengerparton és a táncmulatságokon figyelik...! -i-n

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 222 vendég böngészi