Főoldal Ajánló A Magyarok Szövetsége felhívása

A Magyarok Szövetsége felhívása

E-mail Nyomtatás PDF


Mi, a Magyarok Szövetsége felvidéki közösségének tagjai, akik 2011. február 5-én Dunaszerdahelyen tanácskoztunk, a következő felhívással fordulunk felvidéki magyar közösségeinkhez és nemzettársainkhoz:

Május 7-8-án Dunaszerdahelyen megrendezzük a III. Magyar Majálist. Ezúton tudatjuk mindenkivel, aki csatlakozni szeretne hozzánk, mint rendező, fellépő vagy segítő, és így szeretné velünk együtt ünnepelni magyarságát, jelentkezzen elérhetőségeinken! (honlapunk: http://www.mszf.neobase.hu, villámpostacím:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
Arra buzdítjuk felvidéki magyar érzelmű barátainkat, éljenek a visszahonosítás adta lehetőséggel, és e módon is vállalják hovatartozásukat, legyenek hivatalosan is részei az egy és oszthatatlan magyar nemzetnek!
Hasonlóképp a népszámlálás kapcsán is magyarsága felvállalására ösztönzünk minden magyar anyanyelvű embert, és kérjük, buzdítsák erre környezetüket is! Ez a döntés az elkövetkező 10 évben nagymértékben meghatározhatja lehetőségeinket az oktatás, kultúra, közélet és államigazgatás számos területén.
2010. december 4-én kinyilatkoztattuk a Felvidéki Civil Parlament 2011. tavaszán történő megalapítását. Hívjuk az élő, teremtő munkát végző magyar közösségeket, csatlakozzanak!
Továbbra is támogatjuk a történeti jogfolytonosság helyreállítását. Kérünk mindenkit, aki ezzel egyetért, csatlakozzon a felhíváshoz a Magyarok Szövetsége központi honlapján!

 

Módosítás dátuma: 2011. február 21. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 290 vendég böngészi