Főoldal könyv Stohl Andrást könyve miatt perli a büntetés-végrehajtás (Fotómédia)

Stohl Andrást könyve miatt perli a büntetés-végrehajtás (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 19. - Jogi lépésekre készül a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Stohl András ellen - írta a Bors.

A BVOP munkatársainak ugyanis már az sem tetszett, hogy a róla szóló könyvet megjelenés előtt nem egyeztették velük, holott közreműködtek, a szerzőnek, Szalai Viviennek pedig bejárást is engedélyeztek a színészhez. A mű tartalma miatt a lap úgy tudja, belső vizsgálatot rendeltek el, és arra jutottak, a könyvben írt állítások több pontban nem fedik a valóságot. A BVOP úgy érzi, becsületsértés történt. A könyvből részleteket közlő lapokat már helyreigazításra kérték, és pert indítanak Stohl András, Szalai Vivien, és a könyvet terjesztő Alexandra Kiadó ellen.
Erről a lapnak Szalai Tímea, a BVOP sajtóiroda osztályvezetője így nyilatkozott. "A büntetés-végrehajtási szervezet minden, a hatályos jogszabályok által biztosított eszközt igénybe vesz és a jövőben is igénybe fog venni, amennyiben úgy ítéli meg, hogy személyhez fűződő jogait – különösen jó hírnevét – megsértették. A jelen üggyel kapcsolatban a büntetés-végrehajtás a jövőben kizárólag az arra hatáskörrel rendelkező hatóságok előtt fejti ki álláspontját."
Stohl nem akart nyilatkozni a Borsnak, Szalai Vivien pedig mindössze annyit mondott, minden hangfelvétele megvan, minden kérdésnek áll elébe a jövőben

 

Módosítás dátuma: 2012. november 19. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 133 vendég böngészi