Főoldal film Jack Nicholson állítólag visszavonult a filmezéstől (MTI)

Jack Nicholson állítólag visszavonult a filmezéstől (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 


Los Angeles, 2013. szeptember 4. - Úgy tűnik, hogy öt évtized után Jack Nicholson otthagyta a hollywoodi filmgyárat. A Star magazin értesülése szerint a háromszoros Oscar-díjas színész csöndben visszavonult a filmezéstől memóriájának romlása miatt.
A magazin egy bennfentes forrásra hivatkozva írta meg, hogy a 76 esztendős sztár már nehezen birkózik meg a szereptanulással, ezért nem vállal több filmet. A közelmúltban állítólag visszaadott egy szerepet a Nebrasca című filmben, amelyben egy idős alkoholista apát kellett volna alakítania. A producereknek azonban azzal magyarázta döntését, hogy nem érdekli a szerep.
A Ragyogás, A tégla, a Kínai negyed és a Lesz ez még így se! sztárja 2010-ben forgatott utoljára a Honnan tudod? című filmben Reese Witherspoon és Owen Wilson oldalán.
Nicholson ugyanakkor nem bánja a reflektorfényt és esze ágában sincs kerülni. Továbbra is lelkesen jár kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers meccseire, és szívesen jelenik meg a nyilvánosság előtt.
A napokban egy német lap közölte, hogy egy másik színészlegenda, a 83 éves Sean Connery, aki évek óta visszavonultan él New Yorkban és Spanyolországban, Alzheimer-kórban szenved és súlyos az állapota.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 355 vendég böngészi