Főoldal Modellvilág Bemutatjuk a 24 legszebb magyar lányt! (Life.hu)

Bemutatjuk a 24 legszebb magyar lányt! (Life.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2014. 04. 28. - Szombaton este került megrendezésre a Miss International Hungary 2014 középdöntője, ahol 40 gyönyörű lány versenyzett egymással az elődöntőbe jutásért.

A Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. A verseny célja, hogy megtalálják azt a tökéletes lányt, aki méltón képviseli majd Magyarországot Tokióban a nemzetközi döntőn.

 


Az esemény házigazdájának egy korábbi szépségkirálynőt, Szunai Lindát, a 2011-es Miss World Hungaryt és Rákóczi Ferencet, a Morning Show műsorvezetőjét kérték fel. Nem adták könnyen a legjobb 24 helyet a lányoknak. Hiába vonultak fel a versenyzők szebbnél szebb ruhákban a szakmai zsűri előtt, ők nem csak a látottakra koncentráltak.Többször is faggatták az indulókat, akiknek nemcsak a szépségét értékelték, hanem rátermettségükről is tanúbizonyságot kellett tenniük.


Az est végére kiválasztották azt a 23 szerencsés lányt, akik továbbjutottak a versenyben. A Miss International Hungary Facebook oldalán indított közönségszavazás alapján pedig egy 24 -ik lány is bejutott az elődöntősök közé. Az összes szépség szerepel az első hazai, a The Beauty Pageant Reality című YouTube reality show-ba, amelyben bepillantást nyerhetünk majd a versenyzők szakmai felkészítésébe, mindennapjaikba és szépségkirálynővé válásuk folyamatába.


Módosítás dátuma: 2014. április 28. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 127 vendég böngészi