Főoldal Modellvilág A közmédia közvetíti a Miss World magyarországi versenyét (MTI)

A közmédia közvetíti a Miss World magyarországi versenyét (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. július 3. - Az M1 és a Duna World élő adásban közvetíti július 20-án a Miss World szépségverseny magyarországi versenyét, amelyen az elő- és középdöntőben legszebbnek talált 16 lány közül választják ki azt az egyet, aki képviselheti Magyarországot a megmérettetés londoni világdöntőjén októberben.

Az idén több mint ezren jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, akik közül az első két szakaszban 20 lányt választott ki a zsűri. Az ítészek a lányok külső megjelenése mellett tudásuk, tájékozottságuk és nyelvtudásuk alapján hozták meg döntésüket - hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón, ahol először mutatták be a döntősöket.
Néhány nap múlva a lányok beköltöznek a verseny felkészítő táborába, ahol további négy versenyző esik ki, így a döntőben a legjobb 16 közül választják majd ki a legszebbet.
Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója felidézte, hogy a világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A műsort néhány év kihagyás után idén újra a köztévé sugározza.
Vízvárdy Bence, a műsor kreatív producere elmondta, hogy a produkcióban a bikinis, a koktél- és estélyi ruhás felvonulás mellett egy exkluzív bemutatóval is készülnek a szervezők, amelyen Náray Tamás divattervező erre az alkalomra tervezett, magyar motívumokat is megjelenítő kollekciójában vonulnak fel a versenyzők. A 90 perces műsor zenei betétekkel, duettekkel egészül ki.
A döntőt megelőző időszakról is készül egy werkfilm, ezt július 19-én sugározza a két csatorna.
A Magyarország Szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetszőre. "Július 19-én indítjuk a közönségszavazást, amelyben mind a 16 döntősre lehet szavazni a határon túlról is, alapdíjas sms elküldésével. A szavazás az élő adás utolsó harmadában zárul le" - tette hozzá a producer.

 

Módosítás dátuma: 2014. július 03. csütörtök  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 370 vendég böngészi