Főoldal Modellvilág Egy kicsit hűvös van itt: a kínai szépségverseny résztvevői parádéznak az „üveghegy” oldalába épített kifutón, 2000 méter magasban (People's Daily)

Egy kicsit hűvös van itt: a kínai szépségverseny résztvevői parádéznak az „üveghegy” oldalába épített kifutón, 2000 méter magasban (People's Daily)

E-mail Nyomtatás PDF


2015. április 20. – A modelleknek félre kellett tenniük a tériszonyukat, hogy végigparádézzanak a közép-kínai hegyi ösvényen.

A 2005 óta megrendezett Miss Bikini of the Universe verseny kihívásainak része volt ez is.
A versenyt tesztelték, hogy az emberek „cool"-nak, újszerűnek tartják-e a korábban látott versenyekhez képest ezt a 16 Celsius fokon tartott kissé hűvös felvonulást.
A bikinis modelleknek szükségük volt bátorságra abban a magasságban, ott, azon a kifutón Kínában - 2000 méter magasan, egy hegyoldalban.

 


A lányok félretették a félelmüket a magasságtól, és felvonultak a keskeny gyalogúton piros bikiniben és fekete magas sarkú cipőben egy "bátorságpróba" részeként a kínai szépségversenyen.
Ez a kihívás része volt a Miss Bikini of the Universe éves verseny közép-kínai szakaszának, amelyet már 2005 óta rendeznek - a People’s Daily Online szerint. Kate Pickles és Emily Chan

Módosítás dátuma: 2015. április 20. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 95 vendég böngészi