Főoldal Modellvilág Magyarország Szépe verseny 2015 (MTI)

Magyarország Szépe verseny 2015 (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. június 21. - A győztes Kiss Daniella (elöl), a második helyezett Lepp Dorina és a harmadik helyen végzett Steingruber Virág (mögötte, b-j)

a Magyarország Szépe verseny televíziós döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2015. június 21-én.

Kiss Daniellát választották 2015 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.
A 21 éves királynő első udvarhölgyének a 21 éves Lepp Dorina Ágnest, második udvarhölgyének pedig a 19 éves Steingruber Virágot választotta a zsűri.


A közönség is Kiss Daniellát találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben.
Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este a Duna csatorna élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért.
A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és - a tavalyi évhez hasonlóan - nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.
A műsor zenei betéteiben közreműködött mások mellett Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes és Kökény Attila, az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak.
A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.
Kulcsár Edina, a tavalyi magyar szépségkirálynő a 2014-es világverseny londoni döntőjén második helyezést ért el.

 

Módosítás dátuma: 2015. június 21. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 108 vendég böngészi