Főoldal Modellvilág A nyolcvanas éveket idézõ modell lett a legjobb

A nyolcvanas éveket idézõ modell lett a legjobb

E-mail Nyomtatás PDF
Egy modell szépségének meghatározásánál elsõsorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak,
Egy modell szépségének meghatározásánál elsõsorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak, mondta az Attractive ügynökség bookere az OurModel 2009 döntõje után.
A nemrég véget ért OurModel 2009 modellverseny hét döntõse közül az Attractive modellügynökség a húszéves Pintér Petrát tartotta a legígéretesebbnek. "Egy modell szépségének a meghatározásánál elsõsorban a piaci trendek, divathullámok az irányadóak. A legfontosabb a modell arca: elengedhetetlen a természetesség, a különlegesség. Petra '80-as éveket idézõ szépsége jelenleg nagyon keresett a modellszakmában, magassága pedig minden típusú modellmunkához ideális, a kifutóktól kezdve a katalógus fotókig" - mondta Nagy Klára, a modellügynökség bookere.
Annak, aki a versenyen a legjobb akart lenni, több feladatokon keresztül kellett bizonyítania. Elsõ körben a ferihegyi reptéren pózoltak a versenyzõk a külföldi divatfotós, Michael Hermansen kamerája elõtt. A reptéri fotózást követõen a versenyzõknek önmaguk stylistjaként, két óra alatt kellett a saját, minél izgalmasabb és stílusosabb kollekciójukat összeválogatniuk. A verseny gyõztese egy egyéves, kizárólagos modellszerzõdést és egy kétszemélyes repülõutat nyert egy szabadon választott divatfõvárosba.
Módosítás dátuma: 2010. március 15. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 159 vendég böngészi