Főoldal Hírek
Hírek

Még egy országból kell a szükséges számú aláírás a nemzeti régiók védelmében indított kezdeményezés sikeréért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 26. - Már csak egy országból kell a szükséges számú aláírás, hogy sikeres legyen a Székely Nemzeti Tanács által a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés - közölte a kezdeményezés kapcsán indított petíció kampányfőnöke az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Bővebben...
 

Semjén: tíz éve a semmiből kellett újraépíteni a nemzetpolitikát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2020. december 16. - Az Orbán-kormánynak 2010-ben a semmiből kellett újraépítenie a nemzetpolitikát, miután Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő porig rombolta - mondta a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes egy szerdai online kiadványbemutatón.

Módosítás dátuma: 2020. december 16. szerda Bővebben...
 

Az Európai Parlament megvitatta kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezést (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, 2020. december 14. - Az Európai Parlament (EP) hétfői brüsszeli plenáris ülésén megvitatta az őshonos európai kisebbségek jogainak európai uniós szintű védelmét sürgető Minority SafePack európai polgári kezdeményezést.

Bővebben...
 

A Páneurópai Piknikre emlékeztek a 31. évfordulón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopronpuszta, 2020. augusztus 19. - A Páneurópai Piknikre és az akkori határnyitásra emlékeztek az esemény 31. évfordulóján szerdán az egykori helyszínen, a sopronpusztai emlékhelyen.

Bővebben...
 

A csíksomlyói búcsúval, a klasszikus magyar szablyavívás hagyományával is bővült a Hungarikumok Gyűjteménye

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. május 21. - A csíksomlyói pünkösdi búcsú és kegyhely, a klasszikus magyar szablyavívás, a szőregi rózsatő és a tiszavirágzás is bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe, míg a Magyar Értéktár hét tétellel bővült - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 


5. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 140 vendég böngészi