Főoldal pszicho
Pszicho

A túl sokat tévéző gyerekekből antiszociális felnőttek válhatnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2013. február 18. - A túlságosan sokat tévéző gyerekekből és kamaszokból nagyobb valószínűséggel válhatnak antiszociális és bűnöző viselkedésű felnőttek - derült ki az új-zélandi Otagói Egyetem tanulmányából.

Bővebben...
 

A korona súlya (Magyar Nemzet)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. február 16. - Bagdy Emőke a remény helyreállításáról, a nagycsaládosok boldogságáról és arról, hogy tényleg csak rajtunk múlik

Bővebben...
 

A gyerekkori érzelmi állapot hatással lehet felnőttkorban a szívbetegségek kialakulására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 4. - London - A gyerekként átélt érzelmi állapot hatással lehet felnőttkorban a szív- és érrendszeri betegségek kialakulására, kiváltképpen a nőknél - állapították meg amerikai kutatók.

Bővebben...
 

A simogatás keltette kellemes érzés szükségletből fejlődhetett ki (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 31. - London - Az, hogy a simogatás kellemes érzést kelt, abból a szükségletből fejlődhetett ki az evolúció során az emlősöknél - legyen szó macskákról, kutyákról, majmokról vagy emberekről -, hogy eltávolítsák az élősködőket a szőrrel borított testfelületekről - állapították meg amerikai kutatók.

Bővebben...
 

A pletyka nem olyan, mint hittük (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. 01. 27. - Miért sikeresek a kuruzslók, mi az oka, hogy politikai tényeket is gyökeresen eltérően látunk világnézettől függően, hogyan tanulhatnak exportálni a magyar cégek? – többek között ezekre a kérdésekre keres választ Szeidl Ádám, a CEU közgazdasági tanszékének docense.

Bővebben...
 


26. oldal / 31

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 59 vendég böngészi