Főoldal tárlat
Tárlat

Aranykor - Fekete György életmű-kiállítása Zalaegerszegen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2012. november 8. - Szülővárosában, Zalaegerszegen nyílik meg pénteken Aranykor címmel Fekete György életmű-kiállítása a Hangverseny- és Kiállítóteremben. Ezt követően a tárlatot Sopronban is bemutatják.

Bővebben...
 

Eddig ismeretlen Munkácsy-festmény Békéscsabán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2012. november 6. - Gyarmati Gabriella művészettörténész Munkácsy Mihály: Tóth Matild című olajfestményét rendezi a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban 2012. november 6-án.

Módosítás dátuma: 2012. november 06. kedd Bővebben...
 

Angyalok a győri Borsos-múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 3. - Huszadik századi és kortárs művészek angyalábrázolásaiból nyílik kiállítás november 7-én a győri Borsos Miklós Múzeum időszaki kiállítótermében.

Bővebben...
 

Cézanne és a múlt - Péntektől látogatható a Szépművészeti kiállítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 24. - Mintegy 150 művön keresztül mutatja be Cézanne és a múlt - Hagyomány és alkotóerő címmel a francia festő életművét és annak előzményeit a Szépművészeti Múzeum péntektől látogatható kiállítása.

Bővebben...
 

Megnyílt a Designed in Hungary kiállítás Sopronban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 19. - Megnyílt pénteken a Designed in Hungary Sopronban, a kiállítás megnyitóján Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter úgy fogalmazott, "olyan összefogó nemzetképet kell kialakítanunk magunkról, amely a külvilág számára azt közvetíti, hogy a magyarok fiatalosan és innovatívan tudnak minőségi munkát végezni".

Bővebben...
 


21. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 153 vendég böngészi