Főoldal tárlat
Tárlat

Koszta József alkotásaiból nyílik gyűjteményes kiállítás Hódmezővásárhelyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Hódmezővásárhely, 2014. március 28. - Koszta József alkotásaiból nyílik gyűjteményes kiállítás vasárnap Hódmezővásárhelyen, a Tornyai János Múzeumban.

Bővebben...
 

Kilenc művész munkáiból nyílik tárlat Sopronban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014. március 13. -  Kilenc művész munkáiból nyílik FidelissimArt címmel időszaki kiállítás  Sopron új kiállítótermében, a régi kaszinó épületében március 15-én.

Bővebben...
 

Borsos Miklós-kiállítás nyílik a Biblia Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. március 12. - Borsos Miklós Kossuth-díjas szobrászművész alkotásaiból nyílik kiállítás csütörtökön a budapesti Biblia Múzeumban, a tárlaton olyan műveket is bemutatnak, amelyeket a nagyközönség még nem láthatott.

Bővebben...
 

Megnyílt a 23. Debreceni Tavaszi Tárlat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Debrecen, 2014. március 9. - Az immár tradícióvá vált, s az idén 23. alkalommal megrendezett tavaszi tárlat azt is mutatja, hogy Debrecennek milyen ereje van a képzőművészetben, a festészetben, a szobrászatban, a grafikában, a fotóművészetben - jelentette ki a város fideszes polgármestere vasárnap, a 23. Debreceni Tavaszi Tárlat megnyitóján a Kölcsey Központban.

Bővebben...
 

Gross Arnold alkotásaiból nyílik kiállítás (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. február 27. - Gross Arnold Kossuth-díjas magyar grafikus 1950 és 1980 között készült alkotásait mutatja be az a kiállítás, amely péntektől látható a Cultiris Galériában Budapesten.

Bővebben...
 


6. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 163 vendég böngészi