Főoldal tárlat
Tárlat

Szász Endre emlékkiállítás nyílik Kaposváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kaposvár, 2013. augusztus 10. - Szász Endre emlékkiállítás nyílik Kaposváron, a Vaszary Képtárban csütörtökön, a Munkácsy-díjas festőművész tiszteletére emléktáblát is állítanak a nyitónapon.

Bővebben...
 

Nem nyilvánította védetté a Forster-központ a Fekete kalapos fiatal nőt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. augusztus 9. - A Rónai jelzéssel ellátott Fekete kalapos fiatal nő című festmény nem szerepel a védetté nyilvánított kulturális javak között - tájékoztatta pénteken a Forster-központ az MTI-t.

Bővebben...
 

Szalay Ferenc életművéből nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Hódmezővásárhely, 2013. augusztus 8. - Szalay Ferenc januárban elhunyt festőművész munkássága előtt tisztelgő kiállítás nyílik augusztus végén Hódmezővásárhelyen, a Tornyai János Múzeumban.

Bővebben...
 

Rekordszámú alkotás érkezett a jubileumi Vásárhelyi Őszi Tárlatra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Hódmezővásárhely, 2013. augusztus 5. – Rekordszámú, 768 alkotás érkezett a hatvanadik Vásárhelyi Őszi Tárlatra, a zsűri ezek közül választja ki azt a mintegy kétszázat, amelyet a nagyközönség is láthat az októberben nyíló jubileumi kiállításon.

Bővebben...
 

Kiállítás Dunaszerdahelyen a nemzetközi művésztelep alkotásaiból (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest/Dunaszerdahely, 2013. július 27. - Öt magyar nemzetiségű festő és hat szobrász vesz részt a dunaszerdahelyi Nemzetközi Művésztelep idei munkájában augusztus 5-től. Alkotásaikból 9-én kiállítás nyílik a Kortárs Magyar Galériában, a Vermes-villában.

Bővebben...
 


11. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 132 vendég böngészi