Főoldal tárlat
Tárlat

A tájábrázolás remekei a Déri Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2013. július 8. - A természeti és a városi táj képzőművészeti megjelenítését dolgozza fel a debreceni Déri Múzeum csütörtökön megnyíló, Magányos táj című tárlata, amelyen mások mellett Szinyei Merse Pál, Csontváry Kosztka Tivadar, Ország Lili és Bukta Imre munkáit is kiállítják.

Bővebben...
 

Borsos Miklós eddig nem látott grafikái a Cultiris Galériában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. július 3. - Borsos Miklós Kossuth-díjas szobrász- és grafikusművész több vázlatszerű és precíz tusrajzát először állítják ki azon a tárlaton, amely szeptember 7-ig látható a Cultiris Galériában Budapesten.

Bővebben...
 

Somogyi Győző-kiállítás nyílik Csáktornyán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Zágráb, 2013. július 3. - Somogyi Győző festőművésznek és grafikusnak Zrínyi Miklós Szigeti veszedelem című művéhez készített illusztrációit bemutató kiállítás nyílik július 5-én, pénteken a horvátországi Csáktornyán (Cakovec).

Bővebben...
 

Szabó Iván szobrászművész jubileumi tárlata Hódmezővásárhelyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Hódmezővásárhely, 2013. június 29. – Szabó Iván szobrászművész születésének centenáriuma alkalmából nyílik emlékkiállítás hétfőn a hódmezővásárhelyi Tornyai-múzeumban.

Bővebben...
 

Magyar festészeti kiállítás nyílik a római Nemzeti Galériában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Róma, 2013. június 24. - A modernitás ideje. Magyar festészet 1905-1925 címmel a magyar-olasz kulturális évad keretében nyílik kiállítás Rómában a modern és kortárs művészetnek szentelt Nemzeti Galériában (GNAM).

Bővebben...
 


13. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 223 vendég böngészi