Főoldal tárlat
Tárlat

Újra megnyílt a Habsburgok kincseskamrája Bécsben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bécs, 2013. március 1. - Hosszú évek után péntektől újra látogatható a Habsburgok kincseskamrája, a bécsi Kunstkammer, és benne a gyűjtemény legértékesebb darabja, a Saliera néven ismert arany sótartó.

Módosítás dátuma: 2013. március 01. péntek Bővebben...
 

Újragondolt szecesszió Gödöllőn (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Gödöllő, 2013. február 28. – A Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének hallgatói mutatkoznak be azon a kiállításon, amely szombaton nyílik a Gödöllői Iparművészeti Műhelyben (GIM) – mondta el az MTI-nek Katona Szabó Erzsébet textilművész, a GIM-ház vezetője.

Bővebben...
 

Jubileumi kiállítást szervez a Budai Képzőművészeti Egyesület (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. február 25. - Huszonhét alkotó festményei, grafikái, kerámiái és faszobrai lesznek láthatók a Budai Képzőművészeti Egyesület 10 év című jubileumi kiállításán szerdától a Klebelsberg Kultúrkúriában Budapesten.

Bővebben...
 

Ferenczy Béni-díjas éremművészek kiállítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. február 21. - Tizennyolc alkotó mintegy 144 művéből nyílik tárlat Ferenczy Béni-díjasok 1977-2011 címmel a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége rendezésében pénteken, a szervezet Andrássy úti kiállítóhelyén.

Bővebben...
 

Szerelem a Galériában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 12. - Budapest - A Magyar Nemzeti Galéria (MNG) gyűjteményének legszebb szerelmes témájú festményeivel, valamint a képek alkotóinak magánéletével ismerkedhetnek meg az intézmény csütörtöki Múzeum+ programjára látogatók, akiket a tárlatvezetések mellett beszélgetések, borkóstoló, táncbemutató és egyéb Valentin-napi programok várnak.

Bővebben...
 


16. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 128 vendég böngészi