Főoldal fotó
Fotó

A városfényképezésről rendeznek konferenciát a Klösz 100 programsorozat keretében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 20. - Klösz György fotográfus halálának századik évfordulója alkalmából tudományos konferenciát rendez a városfényképezésről a Magyar Fotótörténeti Társaság (Mafot) pénteken és szombaton Budapesten.

Bővebben...
 

Benkő Imre és Jindřich Štreit fotókiállítása (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. április 23. - Április 18-án nyílt meg Benkő Imre magyar és Jindřich Štreit cseh fotográfus közös kiállítása a Budapest Galériában.

Bővebben...
 

Korszakalkotó magyar találmányok bemutatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. április 17. - Dulovits Jenő Duflex elnevezésű tükörreflexes fényképezőgépét tarja kezében a múzeum munkatársa a budapesti Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytárának Gondoltad, hogy magyar? című kiállításán 2013. április 17-én.

Módosítás dátuma: 2013. április 17. szerda Bővebben...
 

Kétnapos fotómaratont tartanak a Karancs-Medves vidékén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Salgótarján, 2013. március 12. - Negyvennyolc órán keresztül alkothatnak a fotósok június elsején és másodikán Salgótarján közelében, a Karancs-Medves vidékén, a Novohrad-Nógrád Geopark központi területén; a hagyományos természetfotók készítésén felül extra lehetőségek állnak a fotósok rendelkezésére, erre az időre például egyidejűleg világítják ki a salgói és a somoskői várakat.

Bővebben...
 

Nemzetközi fotóverseny győztes sorozatai érkeztek Budapestre (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. március 7. - Női sorsok címmel a Marie Claire nemzetközi fotóverseny tíz nyertes sorozatából péntektől látható kiállítás a Mai Manó Házban Budapesten.

Bővebben...
 


5. oldal / 30

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 325 vendég böngészi