Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Kuleba: Ukrajna nem akar politikai harcot vívni Magyarországgal (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kijev, 2020. december 7. - Ukrajna nem érdekelt abban, hogy politikai harcot vívjon Magyarországgal - jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter hétfőn az RBK-Ukrajina hírportálnak.

Bővebben...
 

Kárpátaljai magyar külképviseletek, szervezetek kaptak fenyegető üzenetet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kijev, 2020. december 4. - Durva hangvételű fenyegető üzenetet kaptak pénteken kárpátaljai magyar külképviseletek, szervezetek, sajtóorgánumok és magánszemélyek - adták hírül helyi magyar nyelvű hírportálok.

Bővebben...
 

Semjén Zsolt a választáson való részvételre és az RMDSZ támogatására kéri a nem Románia területén élő erdélyi magyarokat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 4. - A vasárnapi romániai parlamenti választáson való részvételre és az RMDSZ támogatására kéri a nem Románia területén élő erdélyi magyarokat Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a közösségi oldalán közzétett üzenetében.

Bővebben...
 

Az EBESZ képviselőivel tárgyaltak a kárpátaljai magyarok az őket ért fenyegetésekről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kijev, 2020. december 4. - A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola vezetősége fogadta pénteken az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőit, akiket tájékoztattak a magyar intézményeknél folytatott házkutatásokról, és a kárpátaljai magyarság helyzetéről - adta hírül a Kárpátalja.ma hírportál.

Bővebben...
 

Szijjártó: állandó megfélemlítésben élnek a magyarok Ukrajnában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 3. - Minden ígéret dacára állandó megfélemlítésben élnek a kárpátaljai magyarok Ukrajnában - közölte Szijjártó Péter csütörtökön az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) külügyminiszteri tanácsülése után a Facebookon.

Bővebben...
 


30. oldal / 1716

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 164 vendég böngészi