Főoldal Egyházak
Egyházak

A házasság fontosságát hangsúlyozzák az egyházak közös nyilatkozatukban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. december 9. - Közös nyilatkozatban hangsúlyozzák a magyarországi egyházak a házasságra és a családra vonatkozó zsidó és keresztény értékrend fontosságát.

Bővebben...
 

Semjén Zsolt: az egyházi iskolák az "életben megtartó evangéliumi értékeket" is adnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2021. december 9. - Az egyházi iskolák tárgyi tudás mellett az "életben megtartó evangéliumi értékeket" is adnak diákjaiknak - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten, a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont felújított kollégiumának átadásán.

Módosítás dátuma: 2021. december 09. csütörtök Bővebben...
 

Soltész: tíz év alatt több mint 1500 egyházi közösségi tér újult meg vagy épült fel (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. december 9. - Tíz év alatt több mint 1500 katolikus, görögkatolikus és protestáns egyházi közösségi ház és közösségi tér újult meg vagy épült fel a Kárpát-medencében - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

Bővebben...
 

Visszaperelte a nagyenyedi Bethlen-kastélyt a református egyház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár, 2021. november 15. - Újra az Erdélyi Református Egyházkerület tulajdonába kerül a nagyenyedi vár részét képező Bethlen-kastély - közölte hétfőn honlapján az egyházkerület.

Bővebben...
 

Semjén: az állam feladata a vallás szabadságának biztosítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFSopron, 2021. október 28. - Az állam feladata a vallás szabadságának biztosítása - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Sopronban, a Szent Orsolya Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Gimnázium 2,9 milliárd forintból felújított és korszerűsített épületegyüttesének megáldásán.

Módosítás dátuma: 2021. október 28. csütörtök Bővebben...
 


2. oldal / 368

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 148 vendég böngészi