Főoldal Kritika
Kritika

A tar mezőn valami kizöldellt (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. november 21. - Negyvenötéves népidemokratikus rothasztás, és annak 20 éves tartósítási kisérlete után a kötelező pártokrácia szűk mozgásterében végre 2010-ben a magyar választók meghatározó többsége elutasította a baloldal uralkodását, megelégelve végre a garázdálkodást.

Bővebben...
 

A kettős állampolgárság régi vívódásaink tükrében (HITEL)

E-mail Nyomtatás PDF



2013. október - Amikor valami, amiért küzdöttünk, már megvalósul, lehiggadnak a kedélyek, és előbb-utóbb természetesnek tűnik, életünk részévé válik, és lassan feledésbe megy, hogy milyen nagy reményt fűztünk köréje, és bizony előfordul, hogy nem élünk a kiküzdött alkalommal úgy, mint valamikor terveztük, nem igyekszünk eljutni a lehetőségek határáig.

Módosítás dátuma: 2013. december 27. péntek Bővebben...
 

A Horthy-szobor, mint veszély a demokráciára (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. november 14. - Amikor az oroszok által rommá lőtt és elfoglalt Budapesten berendezkedtek a hazai bolsevisták, azonnal elkezdték összeszedni a nyilasokat, a csendőröket, állami tisztviselők közül azokat, akik a kommunistákat és az állam hasonló ellenségeit féken tartották.

Módosítás dátuma: 2013. december 04. szerda Bővebben...
 

A demokrácia nem baloldali szabadalom (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. október 31. - A mai Magyarország politikai rendje a mai Európában nem lehet más, mint a parlamenti demokrácia.

Bővebben...
 

Székelyföld – az autonómia esélyei (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. augusztus 22. - Nyolcvan év telt el a nemzet életéből – a történelem szégyenére – Európa közepén olyan körülmények között, amelyek során az erdélyi magyar és a maradékországi magyar nem, vagy csak ritka alkalommal útlevéllel látogathatta egymást, kivéve a röpke négy évet, amikor Erdély északi fele felszabadult a román megszállás alól.

Bővebben...
 


19. oldal / 52

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 250 vendég böngészi