Főoldal Sajtószemle
Sajtószemle

Hogyhogy a zsidók keresnek a legjobban? (hvg)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 25. - A New York Times a minap egy példátlan felmérés eredményét összegezte "A vallási hovatartozás meghatározza az anyagi boldogulást?" című írásában. Az írás alapjául a washingtoni székhelyű Pew Research Center reprezentatív felmérése szolgált.

Bővebben...
 

Miniszteri biztost kért a Zeneakadémia vezetése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 10. - A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vezetői kezdeményezték a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnál, hogy a tárca nevezzen ki miniszteri biztost az intézmény élére a rendkívüli pénzügyi helyzet kezelésére. Ezzel párhuzamosan benyújtotta lemondását a főigazgató.

Bővebben...
 

Makovecz: senkinek semmi köze az Orbán Viktorral való viszonyomhoz (HETEK)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 8. - Nem csekély meglepetést okozott szakmai körökben, hogy a Fidesz jóvoltából az új Alkotmány – a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) mellett két évtizede működő szervezet, a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia (SzIMA) helyett – Makovecz Imre építész nyíltan jobboldali művészeket tömörítő civil szervezetét hozta helyzetbe a magyar kultúra államilag dotált befolyásolására. A megszavazott összeg évi 100 millió, plusz székháznak a 2,3 milliárdból felújított Vigadó. A cél már világos, de program még nincs hozzá. A HETEK interjúja.

Bővebben...
 

Heccfalu (Heti Válasz)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 5. - Sokaknak börtönben lenne a helye
Az év felfedezettjévé választották múlt héten a Borászok borásza mustrán Losonci Bálintot.

Bővebben...
 

Felhívás a magyar műszaki értelmiség elismeréséért (mr1-Kossuth R.)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 5. - Magyarországnak erős és versenyképes műszaki értelmiségre van szüksége, mert nélkülük elképzelhetetlen a gazdasági fejlődés - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára egy kecskeméti konferencián.

Bővebben...
 


11. oldal / 120

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 453 vendég böngészi