Főoldal Sajtószemle
Sajtószemle

Cigányintegráció: elfogyott a türelem! (mno.hu - barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2010, december 27 - Az mno meglepő interjút közölt a megoldásra váró cigányproblémáról. Kicsit polkorrekt, kicsit óvatos, de megjelennek a rajok és a szamurájkardok is. Akkor most ki a rasszista?

Bővebben...
 

Parragh: Újra kell tárgyalni a privatizációs szerződéseket [origo]

E-mail Nyomtatás PDF

2010. 12. 20. - Parragh László, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke szerint újra kell tárgyalni a privatizációs szerződéseket, mert hatalmas összegekről van szó - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

Módosítás dátuma: 2010. december 20. hétfő Bővebben...
 

Hamarosan széteshet az eurózóna (Portfolio.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 19. - A múlt csütörtöki, állandó válságkezelési mechanizmussal kapcsolatos megállapodás ellenére egyes szakértők még mindig úgy vélik, hogy az euróövezet a jelenlegi formájában nem marad fenn. Desmond Lachman, az American Enterprise Institute kutatója a Wall Street Journal-nak nyilatkozva azt vetítette előre, hogy 12-18 hónapon belül több ország is elhagyhatja a monetáris uniót.

Bővebben...
 

Elkészült a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd közötti felújított vasútvonal (Vas Népe)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december. 14. - Átadták a villamosított Sopron-Szombathely-Szentgotthárd pályaszakaszt hétfőn délután. Buszok helyett ismét vonatok járnak a GySEV vonalán.

Módosítás dátuma: 2010. december 19. vasárnap Bővebben...
 

"Inkább röhögnek" a börtönnel fenyegetett graffitisek (origo)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. 12. 17. - A graffitizés olyan, mint az extrém sport: hiába veszélyes, akkor is csinálni fogják - mondta az [origo]-nak egy graffitis, az után, hogy a kormánypártok szigorították a falfirkálás büntetőjogi megítélését, amiért már börtön is kiszabható.

Bővebben...
 


19. oldal / 120

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 77 vendég böngészi