Főoldal színház
Színház

Szakmai programok a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 6. - A megkerülhetetlen mesterek bemutatása az elsődleges küldetése a Madách Nemzetközi Színházi Találkozónak (MITEM), amelyen azonban bemutatják az új tehetségeket is - mondta a találkozó főszervezője, Rideg Zsófia, a Nemzeti Színház dramaturgja az MTI-nek.

Bővebben...
 

Határon Túli Magyar Színházak Szemléje a Thália Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 5. - Öt nap alatt nyolc előadást láthat a közönség a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén, amelyet május 11. és 15. között rendeznek meg a budapesti Thália Színházban.

Bővebben...
 

Parsifal, János-passió és új Aida az Operaház műsorán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. március 30. - A hagyományos húsvéti Parsifallal, Eperjes Károly János-passió-rendezésével és a Mohácsi János által színre vitt új Aidával várja közönségét a következő napokban a Magyar Állami Operaház és a hozzá tartozó Erkel Színház.

 

Módosítás dátuma: 2015. március 30. hétfő Bővebben...
 

Tizenegy bemutatót tervez a következő évadban a kaposvári Csiky Gergely Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kaposvár, 2015. március 27. - Öt nagyszínpadi és két stúdió-bemutatót, valamint négy gyermek- és ifjúsági előadást tervez a 2015/2016-os évadban a kaposvári Csiky Gergely Színház.

Bővebben...
 

Ma van a színházi világnap (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. március 27. - Ma van a színházi világnap, ebből az alkalomból az esti előadások előtt felolvassák azt a nemzetközi üzenetet, amelyet az idén Krzysztof Warlikowski, a kortárs lengyel színház egyik legnagyobb, világszerte elismert rendezője, a varsói Nowy Teatr művészeti igazgatója fogalmazott meg.

Módosítás dátuma: 2015. március 27. péntek Bővebben...
 


11. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 154 vendég böngészi