Főoldal színház
Színház

Színházünnep Miskolcon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2014. szeptember 3. - Színházünnep elnevezéssel tart egész napos rendezvényt vasárnap a Miskolci Nemzeti Színház.

Bővebben...
 

Színházak éjszakája - 27 színház 300 programmal várja a közönséget (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 2. - Egyetlen jeggyel 27 budapesti színház mintegy 300 programja közül válogathatnak az érdeklődők a Színházak éjszakáján, amelyre szeptember 20-án déltől másnap hajnalig várják a közönséget.

Bővebben...
 

A Csongor és Tündével kezdi az évadot a szolnoki Szigligeti Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szolnok, 2014. szeptember 2. - Az új szezonban elsőként Vörösmarty Mihály 1830-ban írt drámai költeményét, a Csongor és Tündét mutatják be Kiss József rendezésében a szolnoki Szigligeti Színházban - közölte Balázs Péter igazgató a teátrum keddi évadnyitó társulati ülésén.

Bővebben...
 

Őze Áron: igazolta önmagát a Pesti Magyar Színházzal választott út (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 28. - Őze Áron, a Pesti Magyar Színház igazgatója szerint igazolta önmagát az az út, amelyen a társulattal az elmúlt években jártak, ez abban is megmutatkozik, hogy a színháznak kialakult arculata van és működése gazdasági szempontból is stabil.

Bővebben...
 

Az identitáskeresés a mottója a Soproni Petőfi Színház új évadának (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014. augusztus 25. - Tíz nagyszínpadi, hat stúdiószínpadi, egy tantermi és egy "színházjáró" előadása lesz a Soproni Petőfi Színháznak a 2014/2015-ös évadban, amelynek mottója az identitáskeresés - mondta a teátrum igazgatója hétfőn az évadnyitó társulati ülésen.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 25. hétfő Bővebben...
 


15. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 478 vendég böngészi